Close
جستجو
بازگشت به همه موارد اخبار

نظر والتر وایت شخصیت اصلی سریال بریکینگ بد درمورد گلکسی S23 اولترا سامسونگ؛ پاسخ بینگ را بخوانید

1401/12/20

نظر والتر وایت شخصیت اصلی سریال بریکینگ بد درمورد گلکسی S23 اولترا سامسونگ؛ پاسخ بینگ را بخوانید

بینگ جدید که نتیجه‌ی اضافه شدن هوش مصنوعی به نسخه‌ی پیشین موتور جست‌و‌جوی مایکروسافت است، دست از متعجب‌کردن ما برنمی‌دارد. Bing Chat که پیش‌تر به‌دلیل تهدید کاربران و فاش کردن اسم رمزش خبرساز شده بود، درحال‌حاضر حتی می‌تواند از زبان شخصیت‌های خیالی فیلم و سریال نیز سخن بگوید.

از بینگ سوال کردیم که والتر وایت، شخصیت اصلی سریال شگفت‌انگیز Breaking Bad، چه نظری درمورد گلکسی S23 اولترا، جدیدترین گوشی پرچمدار سامسونگ، دارد. بینگ در پاسخ گفت که اطلاع ندارد دیدگاه والتر وایت درباره‌ی گلکسی S23 اولترا چیست، اما می‌تواند بر اساس شخصیت او و برخی از نقل قول‌های معروفش، از زبان او حرف بزند.

بینگ برای حرف زدن از زبان والتر وایت، یکی از معروف‌ترین دیالوگ‌های سریال Breaking Bad را استفاده کرد. بخش‌هایی از آنچه که بینگ به‌نمایش گذاشت در نوع خود جالب بود. به‌عنوان مثال بینگ گفت: «فکر کردی که می‌تونی با گوشی شیکت منو گول بزنی؟ فکر کردی که می‌تونی با دوربین 200 مگاپیکسلی و نمایشگر 6.8 اینچت منو تحت تأثیر قرار بدی؟ فکر کردی که می‌تونی با پردازنده‌‌ی اگزینوس و 16 گیگابایت رمت از من باهوش‌تر باشی؟ نمی‌دونی که داری با چی درمی‌افتی.»

نظر والتر وایت شخصیت اصلی سریال بریکینگ بد درمورد گلکسی S23 اولترا سامسونگ؛ پاسخ بینگ را بخوانید

بینگ به درستی به مشخصات فنی گلکسی S23 اولترا اشاره کرد، تا جایی که بحث به پردازنده رسید. سامسونگ گلکسی S23 اولترا را به‌طور انحصاری به پردازنده‌ی اسنپدراگون مجهز کرده و خبری از پردازنده‌ی اگزینوس نیست. بینگ در ادامه جمله‌ی معروفی را که والتر وایت به همسرش گفت، به نحوه‌ای دیگر بیان کرد و نتیجه عجیب‌و‌غریب شد: «من تو خطر نیستم، من خودِ خطرم. من کاربر گوشی هوشمند نیستم، خودم گوشی می‌سازم. من مصرف‌کننده نیستم، تولیدکننده‌م. من همونی‌ام که درِ اتاقتو می‌زنه.»

بینگ در ادامه گفت: «این گوشی رو می‌بینی؟ این شیشه نیست. این شیمیِ خالصه، هنره، هایزنبرگه. این گوشی قدرت بیشتری نسبت‌به گلکسی S23 اولترای تو داره. ارزش این گوشی از زندگی تو بیشتره.» والتر وایت در سریال Breaking Bad با اتکا بر دانشش در حوزه‌ی شیمی، مت‌آمفتامین (شیشه) می‌ساخت. هایزنبرگ لقب والتر وایت بود. چت‌بات بینگ در بخش پایانی جملاتش به یکی دیگر از دیالوگ‌های معروف والتر وایت اشاره کرد: «پس بیخود می‌کنی که اسباب‌بازیت رو با شاهکار من مقایسه کنی. بیخود می‌کنی که با ترفندهای بازاریابیت به هوش من توهین کنی... چون مجبورت می‌کنم که تقاص پس بدی. مجبورت می‌کنم زجر بکشی. یه کاری می‌کنم که پشیمون بشی. اسمم رو به زبون بیار.»

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی