Close
جستجو
بازگشت به همه موارد اخبار

طراحی پشت گلکسی زد فولد 4 برخلاف شایعات تفاوتی با نسل قبل نخواهد داشت

1401/04/15

انتظار می‌رود با رونمایی گوشی جدید در بخش طراحی تغییراتی ایجاد شود؛ به‌همین دلیل، هواداران سامسونگ از گلکسی زد فولد 4 چنین انتظاری دارند. پیش از این رندرهای اولیه از گوشی مذکور منتشر شده بود که طراحی کلی آن را به‌نمایش می‌گذاشت. بااین‌حال، رندرهای اولیه شاید همیشه دقیق نباشند؛ به‌نظر می‌رسد یکی از بارزترین تغییرات طراحی که در رندرها مشاهده شد قرار نیست به واقعیت تبدیل شود. افشاگری معروف باسابقه‌ی خوب در توییتر این اطلاعات را منتشر کرده است.

گلکسی زد فولد 4 شاید از تغییر طراحی پیش‌بینی شده بهره نبرد
رندرهای اولیه منتشر شده از گلکسی زد فولد 4 سامسونگ نشان داد که غول فناوری کره‌جنوبی شاید بریدگی‌های دوربین بازطراحی‌شده‌ای را در گوشی تاشو جدیدش به‌کار گیرد؛ اما این ادعا توسط Mr_TechTalkTV نقض شده است. به‌گفته‌ی افشاگر، بریدگی‌های دوربین گلکسی زد فولد 4 درحقیقت کاملاً به گلکسی زد فولد 3 شباهت خواهد داشت. وی همچنین اشاره می‌کند که گوشی مذکور بدون شک به دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی مجهز می‌شود.

از طرف دیگر، شایعاتی درمورد مشخصات دوربین گلکسی زد فولد 4 منتشر شده بود که نشان می‌داد این گوشی از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید 12 مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو 12 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 3 برابری بهره خواهد برد. افزون‌براین، گزارش‌های قبلی گلکسی زد فولد 4 را در حالت تاشو با ابعاد 155 در 130 در 7.1 میلی‌متر و در زمان باز شدن 158.2 در 128.1 در 6.4 میلی‌متر به‌نمایش گذاشت. همچنین صفحه‌نمایش داخلی تاشوی گوشی نیز شاید مثل نسل قبلی از دوربین زیر نمایشگر استفاده کند.

از دیگر مشخصات احتمالی گلکسی زد فولد 4 می‌توان به تراشه‌ی اسنپدراگون 8 پلاس نسل یک کوالکام با باتری 4400 میلی‌آمپرساعت و پشتیبانی از شارژ سریع 25 وات اشاره کرد. گوشی مذکور احتمالاً افزون بر شارژ بی‌سیم و معکوس از گواهی IPX8 برای مقاومت در برابر آب هم بهره‌مند خواهد شد. نکته قابل‌توجه این‌که هیچ‌کدام از اطلاعات فاش شده گزارشی رسمی نیستند؛ بنابراین نمی‌توان صحت آن را قطعاً تأیید کرد. علاوه‌براین، زمان زیادی تا معرفی گوشی باقی نمانده است؛ سامسونگ احتمالاً در اوایل ماه آینده از گلکسی زد فولد 4 رونمایی می‌کند.

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی